D`ORA Gold & Silver Water

BIOTONIC

Particularitatea acestui produs constă în îmbogățirea pe cale naturală a apei D`ORA cu coloizi de mangan, magneziu și fier, și creșterea frecvenței apei până la valoarea măsurată de cca 25.000 Hz.

Spre comparație, la apa de robinet se poate măsura o valoare de 4 unități quantice, în timp ce la apa D`ORA Gold & Silver Water această valoare este de 600 unități quantice, iar la D`ORA BIOTONIC, această valoare este de 4000 unități quantice!

D`ORA BIOTONIC este deci apa D`ORA chiar mai potențată. 

Se poate consuma 50 ml dimineața pe stomacul gol. Un prim efect palpabil este efectul de energizare, astfel încât poate înlocui cafeaua. Efectul de amplificare energetică de la nivelul fiecărei celule la nivelul întregului corp, conduce la o revigorare generală, favorizând vitalitatea celulară.

Persoanele care consumă D`ORA BIOTONIC pentru proprietățile sale, pot  lua încă 50 ml seara înainte de culcare. 

ALCALINITATE

pH 8,12 – 8,28

OXIGEN

12 mg/L

AUR COLOIDAL

4 mg/L

ARGINT COLOIDAL

34 mg/L

oligomineralĂ

reziduu sec <196 mg/L

PURĂ

MICROBIOLOGIC

Procedeul a fost dezvoltat de dl Bucovan Mihai, de care este legat și descoperirea izvorului de apă D`ORA. 

Astfel, metoda constă în trecerea foarte lentă a apei printr-un ansamblu de straturi de rocă conținând mangan, fier și magneziu, rezultând la final o apă cu un puternic câmp electromagnetic și vibrațional, în care toți coloizii din apă – de aur, argint, mangan, magneziu și fier – sunt grupați in clustere omogene, de unde rezultă o mulțime de întrebuințări și proprietăți ale apei, numite acum D`ORA BIOTONIC.

D`ORA BIOTONIC ridică eficiența corporală și spirituală și crește starea generală de bine, conferă armonie între corp și spirit, întărește sistemul imunitar. Se recomandă în diverse situații: peste tot unde este nevoie de o performanță fizică și mentală, în perioada de reabilitare după boală, sau ca măsură de prevenție.

Mai mult, s-au măsurat comparativ unitățile cuantice (valorice energetice) ale apei de robinet, ale apei D`ORA si ale apei D`ORA BIOTONIC. Daca la apa de robinet au putut fi identificate doar 4 unități cuantice, la apa D`ORA s-au măsurat 600 unități cuantice, iar la apa D`ORA BIOTONIC această valoare a fost de 6.000 unități cuantice. Aceste valori vorbesc de la sine despre valoarea energetică extraordinară a apei D`ORA BIOTONIC.

Apa D`ORA BIOTONIC având o frecvență înaltă, influențează celulele din organism, ridicându-le de asemenea frecvența. 

Între anii 2008-2012, dr. Merlaș Cornel a întreprins nenumărate măsurători și cercetări ale apei DORA și D`ORA BIOTONIC asupra corpului uman.

Aceste măsurători au fost efectuate cu aparate de tip NLS-Metatron-4025 și NLS-Metatron-4027. Acestea sunt scanere computerizate, neliniare, care oferă un diagnostic extrem de precis al oricărei tulburări energetice din corpul unei persoane. Sistemele folosite oferă posibilitatea de a verifica influența apei asupra corpului, în timp real.

Mod de ambalare: 250 ml în recipient de sticlă. 

  DISCLAIMER MEDICAL

Apa D`ORA sau D`ORA BIOTONIC nu este un medicament universal care vindecă boli, chiar dacă mulți oameni o consideră ca atare.

Dacă mulți oameni consumă această apă raportând pentru sine îmbunătățiri ai unor parametri de sănătate, desigur nimeni nu poate contesta acest fapt. Este totuși experiența lor personală. Dar acest fapt nu poate fi generalizat la toți oamenii care suferă de o afecțiune sau alta.

Potrivit legislației în vigoare, despre un aliment nu se poate afirmă că ar vindeca vreo boală, decât în cazul în care există studii clinice omologate care confirmă acest fapt.

Pe cale de consecință, nu se poate afirma despre apa D`ORA sau D`ORA BIOTONIC că vindecă o boală anume, pentru că nu există studii clinice omologate care să afirme acest lucru, chiar dacă mulți oameni raportează pentru sine că prin consumul ei pot avea efecte benefice. Dar acestea sunt afirmații de bună credință ale oamenilor respectivi, nu ale noastre, cei care îmbuteliem și distribuim această apă, sau al factorilor economici din lanțul de distribuție, și care trebuie să ne dimensionăm afirmațiile ținând cont de prescripțiile legale privind comunicarea.

Prin informațiile de pe acest site nu intenționăm să intervenim sau să sfătuim împotriva diagnozei si a proceselor terapeutice ale medicilor sau împotriva altor terapii. Informațiile oferite sunt menite să mărească responsabilitatea fiecăruia față de propria sănătate.