D`ORA Gold & Silver Water

BIOTONIC

Particularitatea acestui produs constă în îmbogățirea pe cale naturală a apei D`ORA cu coloizi de mangan, magneziu și fier, și creșterea frecvenței apei până la valoarea măsurată de cca 25.000 Hz.

Spre comparație, la apa de robinet se poate măsura o valoare de 4 unități quantice, în timp ce la apa D`ORA Gold & Silver Water această valoare este de 600 unități quantice, iar la D`ORA BIOTONIC, această valoare este de 4000 unit[ți quantice!

Dacă consumăm apa D`ORA Gold & Silver Water pentru efectele sale terapeutice, atunci varianta ei sub forma de D`ORA BIOTONIC este ca un amplificator al efectelor. 

Se consumă 50 ml dimineața pe stomacul gol. Un prim efect palpabil este efectul de energizare, astfel încât poate înlocui cafeaua. Efectul de amplificare energetică de la nivelul fiecărei celule la nivelul întregului corp, conduce la o revigorare generală, favorizând vitalitatea celulară, cu toate efectele care decurg de aici. 

Persoanele care consumă D`ORA BIOTONIC ca adjuvant terapeutic, vor lua încă 50 ml seara înainte de culcare. 

ALCALINITATE

pH 8,12 – 8,28

OXIGEN

12 mg/L

AUR COLOIDAL

4 mg/L

ARGINT COLOIDAL

34 mg/L

oligomineralĂ

reziduu sec <196 mg/L

PURĂ

MICROBIOLOGIC

Procedeul a fost dezvoltat de dl Bucovan Mihai, de care este legat și descoperirea izvorului de apă D`ORA. 

Astfel, metoda constă în trecerea foarte lentă a apei printr-un ansamblu de straturi de rocă conținând mangan, fier și magneziu, rezultând la final o apă cu un puternic câmp electromagnetic și vibrațional, în care toți coloizii din apă – de aur, argint, mangan, magneziu și fier – sunt grupați in clustere omogene, de unde rezultă o mulțime de întrebuințări și proprietăți ale apei, numite acum D`ORA BIOTONIC.

D`ORA BIOTONIC ridică eficiența corporală și spirituală și crește starea generală de bine, conferă armonie între corp și spirit, întărește sistemul imunitar. Se recomandă în diverse situații: peste tot unde este nevoie de o performanță fizică și mentală, în perioada de reabilitare după boală, sau ca măsură de prevenție.

D`ORA BIOTONIC poate fi benefică în: scleroză multiplă, tulburări ale sistemului nervos (Parkinson, Alzheimer), probleme la menopauză, artrite și artroze (reumatism), boli de piele (neurodermite).

Mai mult, s-au măsurat comparativ unitățile cuantice (valorice energetice) ale apei de robinet, ale apei D`ORA si ale apei D`ORA BIOTONIC. Daca la apa de robinet au putut fi identificate doar 4 unități cuantice, la apa D`ORA s-au măsurat 600 unități cuantice, iar la apa D`ORA BIOTONIC această valoare a fost de 6.000 unități cuantice. Aceste valori vorbesc de la sine despre valoarea energetică extraordinară a apei D`ORA BIOTONIC.

Apa D`ORA BIOTONIC având o frecvență înaltă, influențează celulele din organism, ridicându-le de asemenea frecvența. Acest aspect are multe implicații favorabile asupra sănătății. De exemplu coloizii de argint din D`ORA BIOTONIC, fiind ridicați la frecvență mai înaltă, devin mult mai eficienți în lupta lor cu bacteriile sau virușii, dar și în rolul lor de dezinfectant sau refacere a rănilor. Într-un mod similar, coloizii de aur, în efectul lor pozitiv asupra stării mentale, acționează mai potențat în efectul lor. Coloizii de aur din D`ORA BIOTONIC activează și armonizează sistemul glandular, liniștește sistemul nervos.

Între anii 2008-2012, dr. Merlaș Cornel a întreprins nenumărate măsurători și cercetări ale apei DORA și D`ORA BIOTONIC asupra corpului uman.

Aceste măsurători au fost efectuate cu aparate de tip NLS-Metatron-4025 și NLS-Metatron-4027. Acestea sunt scanere computerizate, neliniare, care oferă un diagnostic extrem de precis al oricărei tulburări energetice din corpul unei persoane. Sistemele folosite oferă posibilitatea de a verifica influența apei asupra corpului, în timp real.

Se consumă ca elixir! Pentru prevenție și întreținere, doar 50 ml dimineața, pe stomacul gol! În caz terapeutic, ca și companion în recuperarea dintr-o boală, se consumă aceeași cantitate și seara.

Mod de ambalare: 250 ml în recipient de sticlă. Un bax conține 12 sticle x 250 ml.