P U R E V I T A L I T Y

D ` O R A G O L D & S I L V E R W A T E R

Apă de izvor plată, cu conținut modic de minerale (196 mg/l), provenită din izvorul BUCOVAN D`ORA URKRAFT, din Munții Rodnei.

Conține în mod natural coloizi de aur și argint într-o compoziție unică și neegalată.

U n i c a m e n t e D O R A

Adevăratul lux este calitatea

Bine ați venit în lumea D’ORA, apa de izvor cu conținut de Aur și Argint coloidal în stare naturală, care vă va face să savurați o nouă plăcere: diferența dintre a bea și aceea de a degusta. D’ORA te va purta la descoperirea de noi senzații, care vor exalta bolta palatină cu o plăcere niciodată experimentată până acum, datorită echilibrului perfect al sărurilor minerale.

Designul și eleganța sticlei cât și puritatea microbiologică originară sunt elementele care o disting …

Oricine dintre noi a învățat încă din copilărie că „apa este incoloră, fără gust și fără miros”

În realitate, apa este un univers infinit de proprietăți chimice și organoleptice extrem de diferite între ele, în mod asemănător varietății pe care o putem găsi în lumea vinurilor sau a cafelei.

Pe baza acestui principiu, D’ORA promovează în fiecare zi o cale educațională și culturală de cunoaștere și conștientizare, deoarece corpul nostru este format din min. 70% apă și calitatea apei pe care o alegem și pe care o bem este, prin urmare, mult mai importantă decât calitatea unui vin sau a unei cafea. Deci nu, apa nu este întotdeauna inodoră și fără gust, fiecare apă are propria identitate, și identitatea apei D’ORA este simplă: adevăratul lux este calitatea.

Luxul real este calitatea și nu ostentația …

D’ORA, apa de o excelență absolută promovează cultura calității.

În realitate, apa este un univers infinit de proprietăți chimice și organoleptice extrem de diferite între ele, în mod asemănător varietății pe care o putem găsi în lumea vinurilor sau a cafelei.

D’ORA, apa de o excelență absolută promovează cultura calității.

L a s o r g i n t e a p l ă c e r i i

D`ORA GOLD & SILVER WATER

Creată de Natură în inima infinită a Transilvaniei, în Carpații Orientali, în Parcul Național Rodna străbătut de spectacolul naturii de o frumusețe simfonică de neeagalat… La nivel internațional, acest parc este desemnat Rezervație a Biosferei UNESCO.

Ferecată și stajuită ca o bijuterie prin al său itinerar în meandrele subterane, apa D’ORA urcă dintr-un acvifer artezian necontaminat care străbate un zăcământ de aur și argint țâșnind necontenit la suprafață din stânca muntelui, absolut pură și cu un amestec unic de minerale, la o temperatură constantă de 13-14 °C.

Se îmbuteliază la sursă în mod manual.

D’ORA este opera desăvârșită a creației, izvorâtă din măruntaiele pământului și care, elevându-se, a găsit împlinirea definitivă …D’ORA își evocă esența aducând la suprafață acea puritate răcoritoare cu un echilibru natural perfect, fiind unul dintre cele mai mari miracole, atent dozate de Mama Natură.

D’ORA este o apă oligominerala, care se distinge de celelalte ape datorită conținutului natural de Aur și Argint coloidal care îi conferă proprietăți unice și care o face cu adevărat o apă înnobilată.

D’ORA contemplă simbioza perfectă, oferindu-și toată măreția într-o apă genuină, unică, cu o aromă catifelată inimitabilă care, făcând aluzie la chemarea mitologică, poate vindeca trupul și sufletul, devenind un companion de nădejde pentru o lungă viață, readucând darul divin al unei stări de bine. 

Rafinată și captivantă, D’ORA este una dintre foarte puținele ape unice din lume, cu Aur și Argint în stare coloidală naturală . În plus, identitatea particulară și compoziția sa imuabilă îi garantează caracteristici organoleptice unice…

D’ORA este o apă pură din punct de vedere microbiologic, care dezvăluie un sentiment de lejeritate și un gust plăcut, ce tinde spre dulce.

D’ORA oferă emoție și momente de plăcere exclusivă…

O n o u ă c u l t u r a d e a b e a

D`ORA GOLD & SILVER WATER

Simțul estetic întâlnește excelența gustului D’ORA

Prețiozitatea conținutului este exaltată de linia sinuoasă și esențială a sticlei D’ORA pentru a garanta puritatea sa naturală, în formatul de 750 ml.

Eticheta de hârtie mată sidefată de culoarea aurului, înfrumusețată cu logo-ul D’ORA Gold Water în folie de aur, se despovărează de cuvântul „Apă” pentru a lăsa mai mult spațiu numelui. Literele se îmbrăcată în linii curbe interesante, imediat descifrabile pentru a câștiga în lizibilitate și originalitate.

D’ORA este limpidă și luminoasă cu o puritate cristalină și un profil aromatic distinct, iar la prima înghițitură are un gust pur, moale și mătăsos care lasă o senzaţie de prospeţime intrinsecă.

D’ORA este o apă cu o elegantă armonie gustativă decelabilă, care, datorită peculiarității compoziției sale minerale și a caracteristicilor sale organoleptice, este ideală pentru mezalianța apă – preparate culinare și apă – vin întrucât reprezintă un complement perfect, fiind capabilă să completeze aromele fără a le acoperi.

D’ORA a fost creată pentru a satisface pe cei care apreciază micile plăceri ale vieții și doresc să se bucure de o combinație de lux și sănătate.

D’ORA – Inspirație și calitate.

Un produs Made in Romania pentru cei mai rafinați gourmanzi, care reprezintă esența gustului românesc.

D`ORA GOLD & SILVER WATER

W a t e r l i k e W i n e

 

D’ORA este o apă care potolește setea, dar, în același timp, cu un gust neinvaziv, o apă care nu afectează în niciun fel gustul și persistența unui vin excelent. Propriu pentru cei care caută un produs cu aceste calități, D’ORA este perfectă.

D’ORA pentru excelenta sa puritate și naturalețe, puterea sa mare de calmare a setei fără a fi marcată în gust și prospețimea sa intrinsecă este capabilă să însoțească cele mai sofisticate preparate culinare, cele mai bune vinuri și cele mai mari șampanii….

Prin urmare, D’ORA întreprinde o filieră diferită față de alte ape premium, apărând în tăcere pe piață, unde își revendică locul printre vinuri, marcând astfel o abordare neobișnuită, aproape ostentativă, care, totuși, evidențiază prestigiul și valoarea unei diferențieri de produse necesare și dorite.

D’ORA, o apă de excelență absolută, cu acest proiect promovează o cultură a cunoașterii și conștientizării

Misiunea proiectului „Apa ca Vinul” este de a oferi apei, cel mai prețios bun pentru omenire, aceeași demnitate pe care piața o rezervă vinurilor imporante și șampanilor.

D’ORA are aceeași noblețe a vinului, cu calități analitice și organoleptice superioare.

Ideea inspiratoare a apei D’ORA este de a crea și răspândi o cultură de a bea în care apa este egală cu vinul.

D`ORA GOLD & SILVER WATER

A r m o n i z a r e a c u v i n u l

Veți fi surprinși de bogăția incredibilă a experiențelor epicuriene cu D’ORA.

Băută după vin, D’ORA poate influența senzația și plăcerea boltei palatine datorită reziduului său sec care conține esența sa.

Din acest motiv, procesul de combinare a unui vin cu o apă adecvată se numește armonizare.

Vinul și preparatele culinare interacționează între ele prin transmiterea diferitelor nuanțe de gust, în timp ce scopul apei este de a curăța bolta palatină pentru a le spori caracteristicile intrinseci.

O regulă fundamentală pentru realizarea și optimizarea plăcerii experienței în timpul mesei este ca aromele apei, vinului și preparatelor culinare să nu prevaleze una asupra celeilalte.

D’ORA este ideală pentru armonizarea cu vinuri albe, roșii, rosè și, de asemenea, cu vinurile spumante sau șampaniile, deoarece niciunul dintre cele două lichide nu îl domină pe celălalt.

Apa ar trebui să aibă o temperatură ceva mai ridicată decât vinul pentru a evita distragerea atenției de la vin.

 

D O R A p e s c e n a t e a t r u l u i a s o c i e r i l o r c u p r e p a r a t e l e c u l i n a r e

Pentru o asociere perfectă, alegerea apei D’ORA este esențială deoarece se potrivește perfect cu mâncărurile tradiționale și internaționale, sporind plăcerea întregii experiențe prin îmbunătățirea și completarea aromelor celor mai bune rețete fără a le acoperi.

Datorită calităților sale organoleptice de a nu fi marcată în gust, apa D’ORA are capacitatea de a nu modifica palatul și aromele preparatelor noastre.

D’ORA completează perfect preparatele culinare și celelalte băuturi.

C h i p u r i l e A p e i D O R A : S u r s e d e p l ă c e r e ș i b u n ă s t a r e .

Apa de sănătate D’ORA – Naturalmente Alcalină pH 8+

D’ORA Naturalmente Alcalină este o apă cu un echilibru mineral excelent și un pH alcalin natural, potrivit pentru toate vârstele și stilurile de viață.

Menținerea unui pH echilibrat este o condiție fundamentală pentru bunăstarea noastră. În acest sens, apa și alimentele alcaline, adică cele care au un pH mai mare de 7 (în jur de 8), pot fi aliați veritabili

O dietă sănătoasă, împreună cu un stil de viață corect, ne ajută să ne simțim mai bine fără a recurge la sisteme tampon. Alimentele alcaline și apa au o funcție importantă în combaterea acidozei metabolice.

Apa alcalină poate reduce formarea cariilor dentare la copii și, de asemenea, este utilă în sport deoarece determină o performanță sportivă mai bună.

Astăzi putem verifica că, la baza piramidei alimentare, pilonii bunăstării noastre sunt apa și sportul.

Apa de sănătate

D O R A A u r ș i A r g i n t c o l o i d a l î n s t a r e n a t u r a l ă

Coloizii sunt cele mai mici particule în care materia poate fi divizată fără a-și pierde proprietățile inițiale, deoarece cu o scindare ulterioară ar duce la atom. Fracționarea în particule microscopice implică o creștere uriașă a suprafeței totale și, prin urmare, a efectului terapeutic, precum și creșterea semnificativă a posibilității de pătrundere în organism.

Se vorbește despre sistem coloidal atunci când sunt îndeplinite trei condiții:

  • Prezența diferitelor tipuri de particule, cum ar fi, de exemplu, aur, argint și apă
  • Particulele trebuie să fie în diferite faze, cum ar fi, de exemplu, lichid-solid sau lichid-gaz
  • Particulele trebuie să fie insolubile

Prin urmare, coloizii sunt: eterogeni, multifazici și insolubili.

ColoiziI de aur și argint pot fi absorbiți cu ușurință direct de celule, furnizând micronutrienții necesari unei bune performanțe metabolice, optimizând procesele enzimatice și respirația celulară.

 

Prezența argintului și in special a aurului coloidal (aur organic) stimulează vitalitatea; are efect antibacterian, reactivează și echilibrează principalele funcții fiziologice; acționează ca un regulator hormonal, energizant și antiinflamator (reumatism sau artrită); reduce oxidarea și încetinește îmbătrânirea celulară prin întărirea sistemului imunitar; are efecte antidepresive; are o capacitate evidentă de a crește funcțiile cerebrale; este recomandat și celor care practică sport deoarece este capabil să îmbunatățească eficiența motorie.

D’ORA Gold & Silver Water

R e z i d u u l s e c , e c h i l i b r u l p e r f e c t .

Reziduul sec este ca un ADN al apei, zăgăzuind esența sa. Măsurat în mg/L, reprezintă cantitatea de minerale care rămâne după evaporarea unui litru de apă la 180 ° C.

D’ORA, apa de izvor oligominerală, cu reziduul său sec de 196 mg/l, reprezintă echilibrul perfect al sărurilor minerale și poate fi considerată optimală și, prin urmare, este apa ideală de băut pentru toate vârstele și stilurile de viață.

D’ORA Gold & Silver Water

A p a e s t e f e m e i e a m â n d o u ă s i m b o l u r i a l e v i e ț i i

Purtătoare ale vieții, simboluri ale fertilității, în continuă schimbare, capabile să ocolească obstacolele pe care le întâmpină. Acestea sunt câteva dintre caracteristicile pe care apa și femeile le au în comun.

Apa este capabilă să-și schimbe forma, să se adapteze circumstanțelor, ocolind obstacolele pe care le întâmpină, de la sursa în care se naște ajunge la mare, devenind mai întâi un pârâu și apoi un râu într-un proces continuu de transformare care este adevărata sa forță.

O cale care seamănă cu cea cu care se confruntă o femeie însărcinată, care, la fel ca apa, își schimbă forma, se adaptează circumstanțelor, întâmpină obstacole și frici de eludat și, la sfârșitul călătoriei de nouă luni, ajunge la marea ei, reprezentată de nașterea copilului pe care îl poartă în pântece.

Nu întâmplător apa ca element simbolic și lexical este declinată la feminin pentru identificarea automată cu funcția sa generatoare. În același timp, substantivul apă își menține în mod particular declinul feminin în majoritatea limbilor indo-europene.

 

 

„Apa se naște din pământ, sufletul se naște din apă … este dulce, sărată, salmastră, este un loc unde te oprești și călătorești, este plăcere și frică, dușman și prieten, este hotar și infinit, este schimbare și imuabilitate, memorie și uitare.”

Heraclit

D’ORA Gold & Silver Water

A p a d e f r u m u s e ț e

Apa te face mai frumoasă.

Apa, prin urmare, este un „aliment” benefic și un adevărat elixir pentru bunăstarea corpului și a minții.

Acest lichid este vital pentru organism și în special pentru piele. De fapt, apa este numită și solvent universal. Dizolvă mai multe substanțe decât orice alt lichid. Oriunde merge apa, în sol sau în corpul nostru, aduce cu sine elemente chimice, nutriționale și minerale esențiale pentru sănătate și viață. Corpul uman este compus 70% din apa, din care 20-30% (aproape 5 litri) este depozitată în epidermă care, dacă nu primește cantitatea potrivită, se deteriorează, pierzând elasticitatea și consistența.