B e n e f i c i i l e a p e i s t r u c t u r a t e

APĂ STRUCTURATĂ COERENT

B E N E F I C I I L E A P E I S T R U C T U R A T E

Dacă la școală am învățat că apa se află în 3 forme de agregare – lichidă, gazoasă și solidă -, în ultimii ani știința a descoperit a patra formă de agregare a apei: APA COERENTĂ, – starea ”super” a apei: starea structurată, cu rol și efect uimitor asupra corpului nostru.

Fiecare picătură de apă conține miliarde de molecule de apă. Însă aceste molecule pot să fie neordonate în structura lor, deci să aibă o structurare ”incoerentă”, haotică, sau, dimpotrivă, moleculele de apă pot să fie ordonate structural într-o ordine precisă, adică ”coerentă”.

 

În starea ”incoerentă”, în care moleculele de apă se lovesc între ele haotic, există un nivel energetic redus. Dimpotrivă, în cazul apei structurate coerent, crește nivelul energetic al apei.

S-a constatat că în Natura, apa structurată coerent se dezvoltă prin frecarea acesteia cu pietrele sau stâncile cu care vine în contact, în cursul ei natural, precum și apa de izvor.

La nivelul corpului omenesc, acesta își structurează apa într-o formă coerentă în interiorul venelor si arterelor.

Despre înțelepciunea intrinsecă a acestui fapt s-a descoperit doar de dată relativ recentă un efect uimitor a apei pe care organismul o structurează coerent în interiorul venelor și capilarelor. La nivel cuantic apa preia energie pentru a se structura. Astfel, la nivelul de 13,36 electrovolți, moleculele de apă se ordonează într-o structură cristalină lichidă, prin aceea că între toate moleculele de apă se instalează o distanță uniformă constantă, rezultând apa coerentă.

O particularitate a apei coerente, este că ea începe să influențeze în același mod apa incoerentă din corp, influențând moleculele de apă incoerentă să se structureze coerent.

Forma perlată a picăturilor de apă indică un nivel ridicat de structurare coerentă a apei, în care tensiunea acumulată la suprafața stropitor de apă este mai mare dpdv energetic.

”Dușmanul” structurii coerente a apei în organismul nostru este radiația electromagnetică provenită de la dispozitivele tehnice, precum și ionii negativi aflați în metalele grele, pesticide și alte substanțe chimice asemănătoare: ionii emiși de acestea rup structurile existente, destructurând apa, așadar, aducând-o într-o forma incoerentă.

Dar, să ne întoarcem la efectele apei coerente asupra corpului nostru.

Deocamdată au fost descoperite 3 lucruri uimitoare, și probabil cercetările viitoare vor stabili chiar mai multe. Este vorba despre: 1) O comunicare mai bună între celulele corpului uman. 2) O circulație sanguină mai bună, și 3) Formarea unui scut protector în jurul celulelor.

Moleculele structurate haotic în apa incoerentă se ciocnesc constant între ele, generând un zgomot interferențial, care se suprapune peste celelalte frecvențe celulare, perturbând comunicarea celulară. 

Dacă toată apa din organismul nostru ar fi în totalitate incoerentă, atunci zgomotul termic generat de moleculele apei incoerentă ar fi atât de mare încât nu ar mai putea exista o comunicare de la creier spre celule. Urmarea ar fi, ca un singur exemplu, faptul că semnalele de vindecare a celulelor nu ar mai putea fi transmis, având ca urmare directă îmbătrânirea prematură a celulelor.

Cu cât un organism este mai sănătos, sau dorește să se mențină mai sănătos, el își va crea – sau va avea nevoie de aport de – apă coerentă. Cu cât mai mare este ponderea de apă incoerentă din corp, cu atât organismul va suferi de disfuncțiuni și îmbătrânire prematură.

Așadar, cu cât ponderea de apă coerentă este mai mare în organism, cu atât mai mult comunicarea intracelulară este mai bună, permițând creierului să coordoneze activitatea celulară pe o frecvență neschimbată. 

În ce privește circulația sanguină mai bună, este suficient să amintim faptul că sângele constă 50% din apă pură. Ultimele cercetări arată că o bună circulație a inimii nu este determinată exclusiv doar de bătăile inimii, deoarece dpdv mecanic și matematic, este imposibil ca inimă să poată pompa sângele prin întreaga rețea de vene si capilare care, puse cap la cap, s-ar întinde pe o distanță de 100.000 km!

Răspunsul, descoperit recent, se lasă devoalat prin următorul experiment: dacă într-un tub hidrofob (asemănător venelor și capilarelor), umplut cu apă coerentă statică, se radiază lumină infraroșie, atunci se poate constata că în acea apă coerentă se poate detecta, ca printr-un miracol, o mișcare de circulație! 

Concluzie este simplă: venele și capilarele noastre sunt asemenea unor tuburi hidrofobe, în care – prin radierea cu lumină infraroșie rezultată de la soare, (lumină care ea însăți conține o proporție de 50% raze infraroșii) – rezultă o mișcare de circulație, o transformare deci în lucru mecanic, care contribuie la circulația sângelui. 

În fine, referitor la scutul protector în jurul celulelor, efectul apei coerente este spectaculos. Este cunoscut faptul că fiecare celulă este înconjurată de un mediu acvatic, așa-numita apă extra-celulară. S-a constatat că dacă acest strat de apă extracelulară constă din minimum 62% apă coerentă, atunci aceasta va crea un scut, o manta de protecție în jurul fiecărei celule.

Pentru a înțelege acest proces mai trebuie să mergem un nivel mai în profunzimea lucrurilor. Este cunoscut faptul că la nivel de atomi, apa coerentă își depozitează 13% din numărul de electroni proprii într-un strat independent de electroni. Acest strat de electroni contribuie la crearea tensiunii de suprafață. Acum, dacă radiația electromagnetică este îndreptată împotriva acestei ape coerente, atunci ea va întâlni prima dată acest strat de electroni, și foarte probabil va fi deviată sau reflectată de efectul de scut al acestui înveliș de electroni. Prin aceasta, este îndepărtat în același timp un posibil risc de denaturare a AND-ului celulei.

Scutul de electroni al apei coerente joacă un rol esențial în sistemul imunitar al organismului: virușii la care suntem constant expuși sunt dotați cu receptori care se pot uni cu celula, pot pătrunde prin membrana celulară, invadând celula și înmulțindu-se în ea. Și acum fiți atenți: dacă stratul de apă extracelulară care îmbracă fiecare celulă din corp, este format într-o proporție de min. 62% din apă coerentă, atunci șansa de succes a virusului de a se uni cu receptorii celulei și de a o invada, scad spre zero. Celulele sunt practic apărate de stratul protector a apei coerente, iar atacul virusului asupra celulei este astfel zădărnicit: Legăturile puternice ale rețelei atomilor de hidrogen sunt mai puternice și mai dese decât puterea de pătrundere a virusului. 

Aceste informații ne permit să presimțim puterea miraculoasă a apei coerente, dar și implicațiile ei pentru performanțele noastre fizice și mentale. 

Consumul unei ape coerente, structurate natural prin frecarea de stânci și pietre – așa cum este apa direct de la izvor – devine dintr-o dată nu doar un lux, sau un moft, ci ni se dezvăluie într-o nouă lumină, reconfirmându-se și aici postulatul: ”Natura are întotdeauna dreptate”.

D’ORA, la fel ca toate apele de izvor, este structurată coerent de Natură. 

Este îmbuteliată direct la sursă, transportată în cutii de carton, ferită de lumină, pentru a fi menținută cât mai aproape de starea ei la momentul captării.

A bea apa D’ORA oferă  o experiență naturală, o trăire asemănătoare cu momentul în care iei apa în căușul palmei, la izvor, și savurezi  APA!

experimenteaza

Apa D'ora

D’ORA nu este doar apă, ci esența apei transformatoare. Prin puritatea sa naturală și conținutul prețios de aur și argint coloidal, D’ORA îți oferă nu doar hidratare, ci și o adevărată îmbunătățire a stilului de viață. Savurează diferența și permite-ți să experimentezi plăcerea supremă a unei ape de izvor care nu doar potolește setea, ci și răsfață simțurile.