Toate cele cinci simțuri sunt implicate într-o degustare,

și acest lucru se aplică inclusiv apei …

D’ORA GOLD WATER – Nuanțe de gust

Naturalmente Naturală, D’ORA GOLD WATER este limpidă și luminoasă, cu o puritate cristalină și un profil aromatic distinct.

La prima înghițitură are un gust pur, moale care lasă o senzaţie de lejeritate și prospeţime intrinsecă, urmată de un mic indiciu de aciditate. Moliciunea apei D’ORA este o senzație plăcută prin excelență, deoarece face înghițitura de apă catifelată și învăluitoare, umplând complet gura cu esența apei în sine. Postgust cu arome foarte subtile ușor dulci, dar niciodată neplăcute, care lasă bolta palatină curată și elegantă.

D’ORA GOLD WATER este un tip de apă cu un conținut moderat de săruri minerale, fără ca acest aspect să îi debiliteze structura, cu un gust catifelat şi o textură expresivă, dar neinvazivă.

D’ORA GOLD WATER Naturalmente Naturală are cu un gust inconfundabil, viu și plăcut echilibrat în comparație cu propria structură. Senzația plăcută pe care o provoacă persistă o perioadă apreciabilă de timp. Durata este de aproximativ 3 secunde, o cifră semnificativă pentru o apă plată.

D’ORA GOLD WATER este o apă cu o elegantă armonie gustativă decelabilă, care, datorită peculiarității compoziției sale minerale și a caracteristicilor sale organoleptice se bea cu plăcere având o mare putere de calmare a setei.

D’ORA GOLD WATER este o apă VIE oligominerală alcalină, care se distinge printr-o combinație unică de minerale care evocă caracteristici de identitate și puritate autentică intacte, dezvăluind un sentiment de plăcere exclusivă și un gust răcoritor, plăcut dulce.

În D’ORA GOLD WATER este ascunsă toată maiestatea, puritatea și prospețimea Munților Carpați.