D e g u s t a r e a

D’ORA GOLD & SILVER WATER – NUANȚE DE GUST

T O A T E C E L E C I N C I S I M Ț U R I S U N T I M P L I C A T E Î N T R - O D E G U S T A R E , Ș I A C E S T L U C R U S E A P L I C Ă I N C L U S I V A P E I

Naturalmente naturală, D’ORA GOLD & SILVER WATER este limpidă și luminoasă, cu o puritate cristalină și un profil aromatic distinct.

La prima înghițitură are un gust pur, moale care lasă o senzaţie de lejeritate și prospeţime intrinsecă, urmată de un mic indiciu de aciditate. Moliciunea apei D’ORA este o senzație plăcută prin excelență, deoarece face înghițitura de apă catifelată și învăluitoare, umplând complet gura cu esența apei în sine. Post-gust cu arome foarte subtile ușor dulci, dar niciodată neplăcute, care lasă bolta palatină curată și elegantă.

D’ORA GOLD & SILVER WATER este un tip de apă cu un conținut moderat de săruri minerale, fără ca acest aspect să îi debiliteze structura, cu un gust catifelat şi o textură expresivă, dar neinvazivă.

D’ORA GOLD & SILVER WATER Naturalmente Naturală are cu un gust inconfundabil, viu și plăcut echilibrat în comparație cu propria structură. Senzația plăcută pe care o provoacă persistă o perioadă apreciabilă de timp. Durata este de aproximativ 3 secunde, o cifră semnificativă pentru o apă plată.

D’ORA GOLD & SILVER WATER este o apă cu o elegantă armonie gustativă decelabilă, care, datorită peculiarității compoziției sale minerale și a caracteristicilor sale organoleptice se bea cu plăcere având o mare putere de calmare a setei.

D’ORA GOLD & SILVER WATER este o apă VIE oligominerală alcalină, care se distinge printr-o combinație unică de minerale care evocă caracteristici de identitate și puritate autentică intacte, dezvăluind un sentiment de plăcere exclusivă și un gust răcoritor, plăcut dulce.

În D’ORA GOLD & SILVER WATER este ascunsă toată maiestatea, puritatea și prospețimea Munților Carpați.