H o r e c a
D’ORA ADOPTĂ FILOZOFIA DE „PURITATE SUSTENABILĂ”
D ’ O R A G O L D & S I L V E R W A T E R – P E N T R U S E C T O R U L H O . R E . C A .
Pentru sectorul HO.RE.CA., D’ORA este îmbuteliată exclusiv în sticlă, singurul material capabil să-i mențină nealterată puritatea și calitatea premium. Sticla nu afectează gustul, nu afectează proprietățile apei, are un impact redus asupra mediului; este un material omogen și inert, care permite conservarea perfectă a băuturilor și a alimentelor. Pentru aceasta a ales-o D’ORA. O alegere de calitate și responsabilitate față de mediul înconjurător.
Sticla este transparentă ca apa și ca valorile apei D’ORA.
Concepută pentru Industria Ospitalității (Restaurante, Catering&Banqueting, Evenimente Corporate, Evenimente Mondene), cluburi și structuri de cazare, atente la alegerea materiilor prime și la valorizarea gustului, se caracterizează prin designul unic și alegerea sticlei. Puritatea intrinsecă și atenția față de mediu fac din D’ORA apa ideală pentru un restaurant atent nu doar la arome, ci și la valorile calității și al respectului.
Un design care vorbește despre puritate și sustenabilitate și care exprimă perfect filosofia D’ORA de „Puritate Sustenabilă” înnobilând masa cu eleganță. Apa D’ORA este disponibilă în formate de 330 ml, 700 ml, 750 ml și 1000 ml.
Puritatea este o artă. Și, de asemenea, un angajament.
Pentru un restaurator, puritatea este un angajament, alcătuit din respect și dragoste pentru munca sa. Înseamnă alegerea celor mai bune materii prime, dintre cei mai serioși producători atenți la calitate și la mediu.
Înseamnă să folosești preparatele culinare ca pe un limbaj, care vorbește despre excelență și valori, pentru a fi împărtășit cu clienții. De asemenea, înseamnă alegerea unei ape unice precum D’ORA, perfectă pentru a însoți și a spori aroma ingredientelor preparatelor selectate. Cei care beau apa D’ORA respectă mediul și sănătatea lor.
D’ORA GOLD & SILVER WATER – NUANȚE DE GUST
T O A T E C E L E C I N C I S I M Ț U R I S U N T I M P L I C A T E Î N T R - O D E G U S T A R E , Ș I A C E S T L U C R U S E A P L I C Ă I N C L U S I V A P E I
Naturalmente naturală, D’ORA GOLD & SILVER WATER este limpidă și luminoasă, cu o puritate cristalină și un profil aromatic distinct.
La prima înghițitură are un gust pur, moale care lasă o senzaţie de lejeritate și prospeţime intrinsecă, urmată de un mic indiciu de aciditate. Moliciunea apei D’ORA este o senzație plăcută prin excelență, deoarece face înghițitura de apă catifelată și învăluitoare, umplând complet gura cu esența apei în sine. Post-gust cu arome foarte subtile ușor dulci, dar niciodată neplăcute, care lasă bolta palatină curată și elegantă.
D’ORA GOLD & SILVER WATER este un tip de apă cu un conținut moderat de săruri minerale, fără ca acest aspect să îi debiliteze structura, cu un gust catifelat şi o textură expresivă, dar neinvazivă.
D’ORA GOLD & SILVER WATER Naturalmente Naturală are cu un gust inconfundabil, viu și plăcut echilibrat în comparație cu propria structură. Senzația plăcută pe care o provoacă persistă o perioadă apreciabilă de timp. Durata este de aproximativ 3 secunde, o cifră semnificativă pentru o apă plată.
D’ORA GOLD & SILVER WATER este o apă cu o elegantă armonie gustativă decelabilă, care, datorită peculiarității compoziției sale minerale și a caracteristicilor sale organoleptice se bea cu plăcere având o mare putere de calmare a setei.
D’ORA GOLD & SILVER WATER este o apă VIE oligominerală alcalină, care se distinge printr-o combinație unică de minerale care evocă caracteristici de identitate și puritate autentică intacte, dezvăluind un sentiment de plăcere exclusivă și un gust răcoritor, plăcut dulce.
În D’ORA GOLD & SILVER WATER este ascunsă toată maiestatea, puritatea și prospețimea Munților Carpați.
ASOCIEREA APEI CU PREPARATELE CULINARE
D ‘ O R A P E S C E N A T E A T R U L U I A S O C I E R I L O R C U L I N A R E
Una dintre principalele plăceri ale asocierii apei cu preparatele culinare și unul dintre adevăratele semne ale cunoscătorilor de apă este înlocuirea apei pentru fiecare preparat culinar, dezvoltând o progresie a acestora în funcție de reziduul sec și conținutul de minerale pentru un ghidaj corect pe tot parcursul mesei. Consumul de apă diferită pentru fiecare fel de mâncare evidențiază diferențele lor subtile, iar progresia este un adaus enorm experienței culinare.
D’ORA GOLD WATER, pentru particularitatea compoziției minerale și pentru caracteristicile sale organoleptice, este ideală pentru asociere, armonizare și a dona plăcere uniunilor apă-preparate culinare și apă-vin, întrucât reprezintă un complement perfect pentru acestea. Gustul apei D’ORA GOLD WATER este capabil să completeze aromele fără a le acoperi.
Pentru o experiență de degustare perfectă, alegerea D‘ORA este esențială. Această alegere poate spori plăcerea întregii experiențe prin completarea perfectă a preparatelor culinare și a celorlalte băuturi. Degustarea D‘ORA și serviciile sale sunt adevărate arte rafinate.
ANTREU
FELUL ÎNTÂI
FELUL DOI DE CARNE ALBĂ
D‘ORA – LEGUME
LA ABUR
D‘ORA – PEȘTE, FRUCTE DE MARE
FELUL ÎNTÂI
FELUL DOI LA GRĂTAR
FELUL DOI LA ABUR
PEŞTE CRUD
D ‘ORA – DESERT
DESERT FĂRĂ CREMĂ
ÎNGHEŢATĂ
D ‘ORA – PREPARATE CULINARE CONDIMENTATE, PICANTE SAU SĂRATE
D ‘ORA – BRÂNZETURI PROASPETE
D’ORA – APA GOURMET
S E D E G U S T Ă C A V I N U L
Există ape care se beau mai bine decât altele și acesta este un fapt care nu poate fi negat.
Multe mărci se concentrează tocmai pe valorizarea gastronomică a brandului și a produsului.
Comunicarea cu privire la apă are afinități evidente cu lumea vinului: aceeași contiguitate se observă cu cultura preparatelor culinare rafinate, a frumuseții, a teritoriului, a designului. Pentru apă mult mai mult decât pentru vin, evidențierea imaginii brandului este importantă, dacă se dorește crearea unui context emoțional care face specială și deziderabilă experiența de a bea acea apă, dând valoare oricărei nuanțe de aromă care altfel nici nu s-ar observa.
Apă îmbuteliată pentru a fi mai bună de băut decât altele, trebuie să fie mai frumoasă la vedere și să fie povestită în mod adecvat.
D’ORA – Apa Gourmet, de la un bun nediferențiat prin definiție, la un produs capabil să povestească un teritoriu şi să flirteze cu Haute Cuisine, fiind degustată la fel ca un vin.
Haute Cuisine este o puternică modalitate de sensibilizare a gradului de conştientizare a consumatorilor și de a da un bun exemplu. Gurmanzii sofisticaţi și cunoscătorii cu gusturi rafinate vor aprecia diferența înghițitură după înghițitură, degustare după degustare…
D’ORA – Apa Gourmet se asociază cu excelenţa preparatelor culinare, poziţionând-o în locul pe care îl merită, urmând ritmul cinelor, pe mesele celor mai cautate şi rafinate restaurante…
APA GOURMET
Apele de calitate exprimă o persistență a gustului și tocmai această caracteristică distinge apa gastronomică de celelalte ape potrivite pentru alte momente ale zilei.
D’ORA ŞI PROIECTUL
”WATER LIKE WINE” (”APA CA ŞI VINUL”)
O N O U Ă C U L T U R Ă D E A B E A …
D’ORA lansează şi promovează în România o nouă cultură de a bea conștient, care va conduce apa îmbuteliată să urmeze aceeași cale evolutivă ca și vinul. Chiar și apa poate fi degustată, apreciind mirosul, gustul, palatibilitatea și, mai presus de toate, calitățile sale organoleptice.
Misiunea este de a oferi apei, cel mai de preț bun pentru omenire, aceeași demnitate pe care piața o rezervă pentru vin și șampanie. Prin urmare, D’ORA urmează o cale diferită față de alte ape premium, apărând în tăcere pe piață, unde își revendică locul printre vinuri, marcând astfel o abordare neobișnuită, aproape ostentativă, care însă evidențiază prestigiul și valoarea unei diferențieri dorite printre celelalte ape.
D’ORA promovează o cultură de cunoaștere și conștientizare a importanței proprietăților apei îmbuteliate prin educarea consumatorului deoarece apa este alimentul cel mai vital şi implicat emoţional de pe planetă prin subtilitatea unei noi științe gustative cunoscută sub numele de „aquanomy”.
D’ORA oferă o plăcere senzorială: echilibrată în sinteza microelementelor, cu un gust delicat și în acelaşi timp indentificabil, este ideală pentru a însoți degustarea de vinuri și șampanii, sporind persistența acestora. D’ORA, o apă de excelență absolută, cu acest proiect promovează o cultură a cunoașterii și conștientizarea unei noi culturi de a bea…
Apa se degustă exact ca și vinul.
Să învăţăm deci, să degustăm diferenţa!
DEGUSTAREA APEI ESTE O ARTĂ (CARE SE ÎNVAȚĂ)
Experiența de degustare a apei implică toate simțurile: cel tactil, fiziologia văzului, auzului, mirosului şi gustului. Este foarte important să educăm consumatorul să distingă fiecare caracteristică organoleptică a apei, rafinând astfel sensibilitatea mirosului, gustului și lejerităţii pentru a o combina cu alimente și vinuri cu cogniție, alegând cu acuitate.
FIECARE APĂ ESTE UNICĂ
Fiecare apă este diferită deoarece încorporează caracteristicile chimice și fizice ale teritoriului său de origine. Mineralizarea și pH-ul diferite, împreună cu procentul de dioxid de carbon dizolvat, care influențează percepția în cavitatea bucală, afectează în mare măsură personalitatea gustului său. Cele patru arome de bază ale apei derivă, de asemenea, din acești factori: tendința uşor către sărat, acid, dulce sau amar. Antrenarea și studierea pentru degustare, dar și o citire mai atentă a etichetelor ne permit să alegem în mod conștient apa care se potrivește cel mai bine gustului și corpului nostru.
EXPERIMENTEAZA
Apa D'ora
D’ORA nu este doar apă, ci esența apei transformatoare. Prin puritatea sa naturală și conținutul prețios de aur și argint coloidal, D’ORA îți oferă nu doar hidratare, ci și o adevărată îmbunătățire a stilului de viață. Savurează diferența și permite-ți să experimentezi plăcerea supremă a unei ape de izvor care nu doar potolește setea, ci și răsfață simțurile.