Apa D'ora

UNELE EFECTE BIOLOGICE ALE

AURULUI COLOIDAL

Dr. Merlaș Cornel

med. Primar chirurgie generală, medic specialist anestezist terapie intensivă, competență endoscopie digestivă, ecografie generală

Datele prezentate mai sus, referitoare la efectele biologice ale apei cu aur coloidal, au fost adunate din literatura consultată precum și din cercetările efectuate de către noi (SC NOVASANCOR SRL DR. MERLAS CORNEL) în decursul perioadei 2008-2013, utilizând sursa de apa a izvorului natural din Munții Rodnei, jud. Bistrița Nasaud, în a cărui compoziție a fost detectată prezența aurului coloidal de către instituții de prestigiu din toată țara si Europa.

Cercetările efectuate de către noi s-au executat cu sistemele MLS-Metatron 4025 si MLS-Metatron 4027, cu Methapatia Gr. Clinical, cu facilitările pe care aceste sisteme ni le-au oferit, de a verifica în timp real, în decursul examinărilor pacienților, influența pe care această apă cu aur coloidal o are asupra membranelor celulare, mitocondriilor, ATP-ului, structurilor nucleare, cromozomi, AND-uri, chiar și fragmente de AND.

De asemenea, s-a urmărit în permanență influența apei cu aur coloidal asupra mecanismelor de auto-reglare homeostatică, asupra stării energo-informaționale entropice în timp real, asupra pacienților examinați.

Cercetările efectuate de către noi au vizat țesuturi, organe, întregul organism. În răstimpul perioadei 2008-2013 au fost trecuți prin acest filtru mii de pacienți, cu vârste diferite, cu o paletă foarte largă a constelației stărilor lor patologice, ceea ce ne-a dat posibilitatea de a lua măsuri eficiente alături de informațiile cunoscute din literatura existentă, cu efecte biologice deosebit de benefice pentru redobândirea stării de sănătate corespunzătoare și în consecință la obținerea unui comfort de viață mai bun.

Un procent mare dintre pacienții noștri utilizează doar apa cu aur coloidal, renunțând la multe medicamente ce sunt însoțite de efecte secundare nedorite.

Dr. Merlaș Cornel

UNELE EFECTE BIOLOGICE ALE

ARGINTULUI  COLOIDAL

Cu mult timp înainte ca antibioticele moderne să fie dezvoltate, argintul coloidal a fost folosit ca remediu universal pentru a combate infecțiile și bolile.

Recent, argintul coloidal a cunoscut o renaștere a popularității și este din ce în ce mai apreciat. Există o nevoie din ce în ce mai mare de a îmbunătăți capacitatea noastră de luptă antibacteriană și imunitatea per ansamblu, având în vedere incidența în creștere a rezistenței la antibiotice și apariția de noi agenți patogeni virulenți. Infecțiile bacteriene rezistente la medicamente, greu de tratat, i-au determinat pe clinicieni să revizuiască utilizarea antimicrobienelor. Astfel, argintul coloidal devine din ce în ce mai utilizat și mai apreciat.

De ce apreciem atât de mult argintul coloidal?

Pentru că este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale cu efect împotriva a peste 650 de organisme patogene.
Argintul coloidal are un spectru larg de acţiune de luptă împotriva virusurilor, bacteriilor, paraziţilor şi ciupercilor microscopice care intră în contact cu el.

Alte beneficii majore pentru sănătate ale argintului coloidal

  • Îngrijirea rănilor/sănătatea pielii. Preparatele de argint coloidal pot fi folosite pentru tratarea arsurilor, în caz de afte, psoriazis și eczeme.
  • Inflamații. – Argintul coloidal este un antiinflamator natural care acționează rapid pentru a reduce umflăturile și inflamații ale pielii sau a corpului, atunci când cauza acestora este de natură bacteriană sau virală.
  • Sinuzita. Argintul coloidal poate aduce beneficii oamenilor în combaterea infecțiilor cu Stafilococul auriu și Pseudomonas aeruginosa care cauzează sinuzită și alergii.
  • Răceală. Argintul coloidal accelerează recuperarea după răceala și gripa obișnuită, cu beneficii de stimulare a sistemului imunitar.
  • Afecțiuni ale sistemului digestiv.

Fie că este ingerat sau utilizat într-un tratament mai amplu, argintul coloidal reușește să ajute sănătatea în mod eficient în cazul persoanelor care nu doresc să folosească abuziv unele medicamente alopate.

De unde procurăm argintul coloidal?

În farmacii se găsește spre cumpărare soluții de aur și argint coloidal, obținute prin electroliză.

O modalitate naturală de a procura și a asimila argint coloidal este din apa D`ORA sau din alte ape de izvor care au în compoziția lor acești coloizi. În lume sunt extrem de puține izvoare care au natural în compoziția lor minerală coloizi de aur și argint. Măsurătorile de la ICIA CLUJ NAPOCA au stabilit prin măsurători certificate o cantitate de aur coloidal de 4,0 micrograme/l, respectiv 34,0 micrograme/l de argint coloidal (Analiza Nr. 110429796).

                                                                                                   DISCLAIMER MEDICAL


 Apa D`ORA nu este un medicament universal care vindecă boli, chiar dacă mulți oameni o consideră ca atare.

Dacă mulți oameni consumă această apă raportând pentru sine îmbunătățiri ai unor parametri de sănătate, desigur nimeni nu poate contesta acest fapt. Este totuși experiența lor personală. Dar acest fapt nu poate fi generalizat la toți oamenii care suferă de o afecțiune sau alta, iar faptul că cineva raportează efecte asupra sănătății sale, nu constituie o garanție că toți oamenii cu aceeași afecțiune vor putea raporta același efecte și în cazul lor.

Potrivit legislației în vigoare, despre un aliment nu se poate afirmă că ar vindeca vreo boală, decât în cazul în care există studii clinice omologate care confirmă acest fapt.

Pe cale de consecință, nu se poate afirma despre apa D`ORA că vindecă o boală anume, pentru că nu există studii clinice omologate care să afirme acest lucru, chiar dacă mulți oameni raportează pentru sine că prin consumul ei au putut avea efecte benefice. Dar acestea sunt afirmații de bună credință ale oamenilor respectivi, nu ale noastre, cei care îmbuteliem și distribuim această apă, sau al factorilor economici din lanțul de distribuție care trebuie să ne dimensionăm afirmațiile ținând cont de prescripțiile legale privind comunicarea.

Prin informațiile de pe acest site nu intenționăm să intervenim sau să sfătuim împotriva diagnozei și a proceselor terapeutice ale medicilor sau împotriva altor terapii. Informațiile oferite sunt menite să mărească responsabilitatea fiecăruia față de propria sănătate.