Apa de sănătate

Aur și Argint coloidal în stare naturală

Dr. Merlaș Cornel

med. Primar chirurgie generală, medic specialist anestezist terapie intensivă, competență endoscopie digestivă, ecografie generală

Datele prezentate mai sus, referitoare la efectele biologice ale apei cu aur coloidal, au fost adunate din literatura consultată precum și din cercetările efectuate de către noi (SC NOVASANCOR SRL DR. MERLAS CORNEL) în decursul perioadei 2008-2013, utilizând sursa de apa a izvorului natural din Munții Rodnei, jud. Bistrița Nasaud, în a cărui compoziție a fost detectată prezența aurului coloidal de către instituții de prestigiu din toată țara si Europa.

Cercetările efectuate de către noi s-au executat cu sistemele MLS-Metatron 4025 si MLS-Metatron 4027, cu Methapatia Gr. Clinical, cu facilitările pe care aceste sisteme ni le-au oferit, de a verifica în timp real, în decursul examinărilor pacienților, influența pe care această apă cu aur colloidal o are asupra membranelor celulare, mitocondriilor, ATP-ului, structurilor nucleare, cromozomi, AND-uri, chiar și fragmente de AND.

De asemenea, s-a urmărit în permanență influența apei cu aur coloidal asupra mecanismelor de auto-reglare homeostatică, asupra stării energo-informaționale entropice în timp real, asupra pacienților examinați.

Cercetările efectuate de către noi au vizat țesuturi, organe, întregul organism. În răstimpul perioadei 2008-2013 au fost trecuți prin acest filtru mii de pacienți, cu vârste diferite, cu o paletă foarte largă a constelației stărilor lor patologice, ceea ce ne-a dat posibilitatea de a lua măsuri eficiente alături de informațiile cunoscute din literatura existentă, cu efecte biologice deosebit de benefice pentru redobândirea stării de sănătate corespunzătoare și în consecință la obținerea unui comfort de viață mai bun.

Un procent mare dintre pacienții noștri utilizeaza doar apa cu aur coloidal, renunțând la multe medicamente ce sunt înso.ite de efecte secundare nedorite.

Dr. Merlaș Cornel

UNELE EFECTE BIOLOGICE ALE

ARGINTULUI  COLOIDAL

Cu mult timp înainte ca antibioticele moderne să fie dezvoltate, argintul coloidal a fost folosit ca remediu universal pentru a combate infecțiile și bolile.

Recent, argintul coloidal a cunoscut o renaștere a popularității și este din ce în ce mai apreciat. Există o nevoie din ce în ce mai mare de a îmbunătăți capacitatea noastră de luptă antibacteriană și imunitatea per ansamblu, având în vedere incidența în creștere a rezistenței la antibiotice și apariția de noi agenți patogeni virulenți. Infecțiile bacteriene rezistente la medicamente, greu de tratat, i-au determinat pe clinicieni să revizuiască utilizarea antimicrobienelor. Astfel, argintul coloidal devine din ce în ce mai utilizat și mai apreciat.

De ce apreciem atât de mult argintul coloidal?

Pentru că este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale cu efect împotriva a peste 650 de organisme patogene.
Argintul coloidal are un spectru larg de acţiune de eliminare a virusurilor, bacteriilor, paraziţilor şi ciupercilor microscopice care intră în contact cu el.
Din acest motiv apa D’ORA este recomandată inclusiv pentru probleme de digestie cauzate de agenți patogeni, precum enterite, colite, pancreatite, etc.

Alte beneficii majore pentru sănătate ale argintului coloidal

  • Îngrijirea rănilor/sănătatea pielii. Preparatele de argint coloidal pot fi folosite pentru tratarea arsurilor, în caz de afte, psoriazis și eczeme.
  • Inflamații. – Argintul coloidal este un antiinflamator natural care acționează rapid pentru a reduce umflăturile, pentru a repara inflamația pielii sau a corpului.
  • Sinuzita. Argintul coloidal poate aduce beneficii oamenilor în combaterea infecțiilor cu Stafilococul auriu și Pseudomonas aeruginosa care cauzează sinuzită și alergii.
  • Răceală. Argintul coloidal accelerează recuperarea dup răceala și gripa obișnuită, cu beneficii de stimulare a sistemului imunitar.
  • Afecțiuni ale sistemului digestiv.

Fie că este ingerat sau utilizat într-un tratament mai amplu, argintul coloidal reușește să ajute sănătatea în mod eficient în cazul persoanelor care nu doresc să folosească abuziv medicamente.

De unde procurăm argintul coloidal?

Cea mai naturală modalitate de a procura și a asimila argint coloidal este prin apa D`ORA. Măsurătorile de la ICIA CLUJ NAPOCA au stabilit o cantitate de aur coloidal de 4,0 micrograme/l, respectiv 34,0 micrograme/l de argint coloidal (Analiza Nr. 110429796).