A p a G o u r m e t

D’ORA – APA GOURMET

S E D E G U S T Ă C A V I N U L

Există ape care se beau mai bine decât altele și acesta este un fapt care nu poate fi negat.

Multe mărci se concentrează tocmai pe valorizarea gastronomică a brandului și a produsului.

Comunicarea cu privire la apă are afinități evidente cu lumea vinului: aceeași contiguitate se observă cu cultura preparatelor culinare rafinate, a frumuseții, a teritoriului, a designului. Pentru apă mult mai mult decât pentru vin, evidențierea imaginii brandului este importantă, dacă se dorește crearea unui context emoțional care face specială și deziderabilă experiența de a bea acea apă, dând valoare oricărei nuanțe de aromă care altfel nici nu s-ar observa.

Apă îmbuteliată pentru a fi mai bună de băut decât altele, trebuie să fie mai frumoasă la vedere și să fie povestită în mod adecvat.

D’ORA – Apa Gourmet, de la un bun nediferențiat prin definiție, la un produs capabil să povestească un teritoriu şi să flirteze cu Haute Cuisine, fiind degustată la fel ca un vin.

Haute Cuisine este o puternică modalitate de sensibilizare a gradului de conştientizare a consumatorilor și de a da un bun exemplu. Gurmanzii sofisticaţi și cunoscătorii cu gusturi rafinate vor aprecia diferența înghițitură după înghițitură, degustare după degustare…

D’ORA – Apa Gourmet se asociază cu excelenţa preparatelor culinare, poziţionând-o în locul pe care îl merită, urmând ritmul cinelor, pe mesele celor mai cautate şi rafinate restaurante…

APA GOURMET

Apele de calitate exprimă o persistență a gustului și tocmai această caracteristică distinge apa gastronomică de celelalte ape potrivite pentru alte momente ale zilei.