Apa D'ora

Testimoniale

Sincer, credem că apa D’ORA ne ajută fizic și psihic. Soția, care suferă de intoleranță la Histamina, a adoptat această apă pe lângă tratamentul indicat de medic și după 2 luni de utilizare, rezultatele analizelor indică o îmbunătățire a stării de sănătate. O beau din solidaritate cu soția mea, apa nu îmi poate face decât bine, ca am si probleme cu colonul. Personal nu ma pot pronunța încă asupra efectului apei D’ORA, dar continui sa o consum, fiind genul meu pozitiv si optimist.

Stefan Secosian

Am cumpărat această apă pentru că am auzit și citit multe despre beneficiile particulelor de aur și argint asupra corpului și am constatat că apa dumneavoastră are cel mai mare conținut de aur și argint în comparație cu alte ape de pe piață. Are un gust foarte delicat, plăcut și ușor as spune. Ca beneficii, creează o stare de bine și o consum cu mare plăcere.

Cristian Toader

Vreau să vă mulțumesc pentru apa Dora, calitatea apei, gustul foarte bun datorita pH-ului. Anul trecut am făcut o cură de 3 luni, eu și soțul meu ne-am simțit bine, rămâne sa începem cura cu apa Dora anul acesta, iar livrarea a fost ok, nicio sticlă nu a fost spartă, am fost foarte mulțumit.

Coc Valentina

Apa pe care D ORA o cumpăra de la tine are un gust minunat si ma bucur ca am luat legătura cu ea!
Vă mulțumim pentru profesionalism și promptitudine!
L-am recomandat altor persoane, care au comandat deja si sunt incantate de aceasta apa!

Violeta Butarascu

Am folosit apa D ORA destul de mult timp. Voi începe cu gustul. Din punctul meu de vedere, are cel mai bun gust și nu fac laude goale când spun asta. Am folosit aceasta apa pentru a incerca sa rezolv niste probleme digestive pe care le am de cativa ani, in special probleme de colon si tranzit intestinal. Aceste probleme s-au datorat și anumitor alergii. Orice boală legată de sistemul digestiv are multe cauze. Inițial am început să beau 1-2 pahare de apă dimineața și mi s-a părut că este mai bine, dar fără efect major. După un timp am început să beau 2 sticle (x750ml) pe zi. Am folosit o sticlă în timpul antrenamentului de fitness. Am început să mă simt mai bine și am continuat o lună. Tin sa mentionez ca efectul maxim la consumul acestei ape se poate obtine avand un regim minim de post intermitent de 16 ore. Recomand oricui isi doreste un efect maxim sa incerce apa de baut si postul intermitent.

Arcadi T.