H o r e c a

D’ORA ADOPTĂ FILOZOFIA DE „PURITATE SUSTENABILĂ”

D O R A G O L D & S I L V E R W A T E R P E N T R U S E C T O R U L H O . R E . C A .

Pentru sectorul HO.RE.CA., D’ORA este îmbuteliată exclusiv în sticlă, singurul material capabil să-i mențină nealterată puritatea și calitatea premium. Sticla nu afectează gustul, nu afectează proprietățile apei, are un impact redus asupra mediului; este un material omogen și inert, care permite conservarea perfectă a băuturilor și a alimentelor. Pentru aceasta a ales-o D’ORA. O alegere de calitate și responsabilitate față de mediul înconjurător.

Sticla este transparentă ca apa și ca valorile apei D’ORA.

Concepută pentru Industria Ospitalității (Restaurante, Catering&Banqueting, Evenimente Corporate, Evenimente Mondene), cluburi și structuri de cazare, atente la alegerea materiilor prime și la valorizarea gustului, se caracterizează prin designul unic și alegerea sticlei. Puritatea intrinsecă și atenția față de mediu fac din D’ORA apa ideală pentru un restaurant atent nu doar la arome, ci și la valorile calității și al respectului.

Un design care vorbește despre puritate și sustenabilitate și care exprimă perfect filosofia D’ORA de „Puritate Sustenabilă” înnobilând masa cu eleganță. Apa D’ORA este disponibilă în formate de 330 ml, 700 ml, 750 ml și 1000 ml.

Puritatea este o artă. Și, de asemenea, un angajament.

Pentru un restaurator, puritatea este un angajament, alcătuit din respect și dragoste pentru munca sa. Înseamnă alegerea celor mai bune materii prime, dintre cei mai serioși producători atenți la calitate și la mediu.

Înseamnă să folosești preparatele culinare ca pe un limbaj, care vorbește despre excelență și valori, pentru a fi împărtășit cu clienții. De asemenea, înseamnă alegerea unei ape unice precum D’ORA, perfectă pentru a însoți și a spori aroma ingredientelor preparatelor selectate. Cei care beau apa D’ORA respectă mediul și sănătatea lor.