B i o t o n i c

B I O T O N I C

D`ORA GOLD & SILVER WATER

Particularitatea acestui produs constă în îmbogățirea pe cale naturală a apei D`ORA cu coloizi de mangan, magneziu și fier, și creșterea frecvenței apei până la valoarea măsurată de cca 9.000 Hz. 

D`ORA BIOTONIC este deci apa D`ORA energizată, prin trecerea ei prin mai multe straturi de roci special alese în acest scop. Natura acestor roci și modul lor de dispunere stratificata duc la obținerea unei ape cu proprietați remarcabile de energizare, am putea la fel de bine să numim ”energy water – apă energizantă”.

Deși nu exista nici o limita pentru consumul acestei ape,  deoarece nivelul de energizare este direct proporțional cu cantitatea comandată, se pot constata efectele de energizare deja de  la un consum de 50-250 ml dimineața pe stomacul gol. Un prim efect palpabil este efectul de energizare, astfel încât consumul de Biotonic poate înlocui cafeaua, fără a resimți efectele secundare ale consumului mare de cafea sau alte băuturi energizante. Exprimat pe scurt: consumul de Biotonic furnizează energie pentru tot restul zilei! Efectul de amplificare energetică de la nivelul fiecărei celule la nivelul întregului corp conduce la o revigorare generală, favorizând vitalitatea celulară și amplificând imunitatea.

Persoanele care consumă D ORA BIOTONIC confirmă și un efect de virilizare a activității sexuale, de potențare a performanțelor atletice, de rezistență la un efort susținut sau de păstrare activă a atenției la condus, a focusului mental.  Întregul organism este vitalizat, fără nici unul din efectele secundare ale cafelei, ca de exemplu urcarea tensiunii sau a pulsului.

Persoanele care consumă D`ORA BIOTONIC pentru proprietățile sale, pot  consuma nelimitat această apă. 

 

Rulează videoul
Partea 1

„Ce este D’ORA Biotonic?”

Rulează videoul
Partea 2

„Biotonic și starea de sănătate”

Rulează videoul
Partea 3

„D’ora Biotonic și alte ape – clasament”

Procedeul a fost dezvoltat de dl Bucovan Mihai, de care este legat și descoperirea izvorului de apă D`ORA. 

Astfel, metoda constă în trecerea foarte lentă a apei printr-un ansamblu de straturi de rocă conținând mangan, fier și magneziu, rezultând la final o apă cu un puternic câmp electromagnetic și vibrațional, în care toți coloizii din apă – de aur, argint, mangan, magneziu și fier – sunt grupați in clustere omogene, de unde rezultă o mulțime de întrebuințări și proprietăți ale apei, numite acum D`ORA BIOTONIC.

D`ORA BIOTONIC ridică eficiența corporală și spirituală și crește starea generală de bine, conferă armonie între corp și spirit, întărește sistemul imunitar. Se recomandă în diverse situații: peste tot unde este nevoie de o performanță fizică și mentală, în perioada de reabilitare după boală, sau ca măsură de prevenție.

speedometer

Mai mult, dl. Ioan Davidoni, un renumit inventator român în viață, cu peste 52 de inventii în special in domeniul magneto-cuantic, a măsurat comparativ unitățile cuantice (valorice energetice) ale apei de robinet, ale apei D`ORA si ale apei D`ORA BIOTONIC. Daca la apa de robinet au putut fi identificate doar 4 unități cuantice, la apa D`ORA s-au măsurat 600 unități cuantice, iar la apa D`ORA BIOTONIC această valoare a fost de 4.000 unități cuantice. Aceste valori vorbesc de la sine despre valoarea energetică extraordinară a apei D`ORA BIOTONIC.

Apa D`ORA BIOTONIC având o frecvență înaltă, influențează celulele din organism, ridicându-le de asemenea frecvența. 

Între anii 2008-2012, dr. Merlaș Cornel a întreprins nenumărate măsurători și cercetări ale apei DORA și D`ORA BIOTONIC asupra corpului uman.

Aceste măsurători au fost efectuate cu aparate de tip NLS-Metatron-4025 și NLS-Metatron-4027. Acestea sunt scanere computerizate, neliniare, care oferă un diagnostic extrem de precis al oricărei tulburări energetice din corpul unei persoane. Sistemele folosite oferă posibilitatea de a verifica influența apei asupra corpului, în timp real.

Mod de ambalare: 330 ml si 1000 ml, în recipiente de sticlă

DISCLAIMER MEDICAL

Apa D`ORA nu este un medicament universal care vindecă boli, chiar dacă mulți oameni o consideră ca atare.

Dacă mulți oameni consumă această apă raportând pentru sine îmbunătățiri ai unor parametri de sănătate, desigur nimeni nu poate contesta acest fapt. Este totuși experiența lor personală. Dar acest fapt nu poate fi generalizat la toți oamenii care suferă de o afecțiune sau alta, iar faptul că cineva raportează efecte asupra sănătății sale, nu constituie o garanție că toți oamenii cu aceeași afecțiune vor putea raporta același efecte și în cazul lor.

Potrivit legislației în vigoare, despre un aliment nu se poate afirmă că ar vindeca vreo boală, decât în cazul în care există studii clinice omologate care confirmă acest fapt.

Pe cale de consecință, nu se poate afirma despre apa D`ORA că vindecă o boală anume, pentru că nu există studii clinice omologate care să afirme acest lucru, chiar dacă mulți oameni raportează pentru sine că prin consumul ei au putut avea efecte benefice. Dar acestea sunt afirmații de bună credință ale oamenilor respectivi, nu ale noastre, cei care îmbuteliem și distribuim această apă, sau al factorilor economici din lanțul de distribuție care trebuie să ne dimensionăm afirmațiile ținând cont de prescripțiile legale privind comunicarea.

Prin informațiile de pe acest site nu intenționăm să intervenim sau să sfătuim împotriva diagnozei și a proceselor terapeutice ale medicilor sau împotriva altor terapii. Informațiile oferite sunt menite să mărească responsabilitatea fiecăruia față de propria sănătate.