Apa D'ora

D‘ORA pe scena teatrului asocierilor culinare

ASOCIEREA APEI CU PREPARATELE CULINARE

Una dintre principalele plăceri ale asocierii apei cu preparatele culinare și unul dintre adevăratele semne ale cunoscătorilor de apă este înlocuirea apei pentru fiecare preparat culinar, dezvoltând o progresie a acestora în funcție de reziduul sec și conținutul de minerale pentru un ghidaj corect pe tot parcursul mesei. Consumul de apă diferită pentru fiecare fel de mâncare evidențiază diferențele lor subtile, iar progresia este un adaus enorm experienței culinare.

D’ORA GOLD WATER, pentru particularitatea compoziției minerale și pentru caracteristicile sale organoleptice, este ideală pentru asociere, armonizare și a dona plăcere uniunilor apă-preparate culinare și apă-vin, întrucât reprezintă un complement perfect pentru acestea. Gustul apei D’ORA GOLD WATER este capabil să completeze aromele fără a le acoperi.

Pentru o experiență de degustare perfectă, alegerea D‘ORA este esențială. Această alegere poate spori plăcerea întregii experiențe prin completarea perfectă a preparatelor culinare și a celorlalte băuturi. Degustarea D‘ORA și serviciile sale sunt adevărate arte rafinate.

D‘ORA – CARNE ALBĂ

ANTREU

FELUL ÎNTÂI

FELUL DOI DE CARNE ALBĂ

D‘ORA – LEGUME

CRUDE

LA ABUR

D‘ORA – PEȘTE, FRUCTE DE MARE

APERITIV

FELUL ÎNTÂI

FELUL DOI LA GRĂTAR

FELUL DOI LA ABUR

PEŞTE CRUD

D ‘ORA – PREPARATE CULINARE CONDIMENTATE, PICANTE SAU SĂRATE

D ‘ORA – BRÂNZETURI PROASPETE

D ‘ORA – DESERT

DESERT CU CREMĂ

DESERT FĂRĂ CREMĂ

ÎNGHEŢATĂ