D‘ORA pe scena teatrului asocierilor culinare
ASOCIEREA APEI CU PREPARATELE CULINARE
Una dintre principalele plăceri ale asocierii apei cu preparatele culinare și unul dintre adevăratele semne ale cunoscătorilor de apă este înlocuirea apei pentru fiecare preparat culinar, dezvoltând o progresie a acestora în funcție de reziduul sec și conținutul de minerale pentru un ghidaj corect pe tot parcursul mesei. Consumul de apă diferită pentru fiecare fel de mâncare evidențiază diferențele lor subtile, iar progresia este un adaus enorm experienței culinare.
D’ORA GOLD WATER, pentru particularitatea compoziției minerale și pentru caracteristicile sale organoleptice, este ideală pentru asociere, armonizare și a dona plăcere uniunilor apă-preparate culinare și apă-vin, întrucât reprezintă un complement perfect pentru acestea. Gustul apei D’ORA GOLD WATER este capabil să completeze aromele fără a le acoperi.
Pentru o experiență de degustare perfectă, alegerea D‘ORA este esențială. Această alegere poate spori plăcerea întregii experiențe prin completarea perfectă a preparatelor culinare și a celorlalte băuturi. Degustarea D‘ORA și serviciile sale sunt adevărate arte rafinate.
D‘ORA – CARNE ALBĂ
ANTREU
FELUL ÎNTÂI
FELUL DOI DE CARNE ALBĂ
D‘ORA – LEGUME
CRUDE
LA ABUR
D‘ORA – PEȘTE, FRUCTE DE MARE
APERITIV
FELUL ÎNTÂI
FELUL DOI LA GRĂTAR
FELUL DOI LA ABUR
PEŞTE CRUD
D ‘ORA – PREPARATE CULINARE CONDIMENTATE, PICANTE SAU SĂRATE
D ‘ORA – BRÂNZETURI PROASPETE
D ‘ORA – DESERT
DESERT CU CREMĂ
DESERT FĂRĂ CREMĂ
ÎNGHEŢATĂ
PRODUSE
INFORMAțII UTILE
Suport clienți